Tuesday, 18 June 2013

Tort de zmeură și cafea


Tort de zmeură și cafea

Sincer cred că acesta este cel mai bun tort pe care l-am făcut și mâncat vreodată în viața mea. Oare sunt subiectivă deoarece era făcut pentru ziua mea și după cum știm deja, este cea mai importantă zi din univers? Posibil. Voi încerca să-l reproduc cu altă ocazie, să vedem dacă are același farmec deosebit.
Are un blat relativ simplu din pandișpan (deși cred că ar fi mers ceva mai crocant cu nuci și migdale), o cremă din brânză dulce, cafea și multă zmeură, iar ca decor nimic mai simplu decât tot zmeură pudrată bine cu cacao și înfrumusețată cu cârlionți de ciocolată albă.
În aparență simplu, în fond extrem de savuros, pufos și cu priză la public.
Cred că s-a dezvoltat la vreo 3 - 3,5 kg (nu am apucat să-l cântăresc de emoție). Promit că încerc și cu zmeură congelată... dar nu garantez aspectul proaspăt.

No comments:

Post a Comment