Friday, 28 December 2012

Prăjitură cu şi despre ciocolată

Prăjitură cu şi despre ciocolată

Am primit admonestări repetate şi consecvent aplicate... din cauză de... ciocolată! Adică din cauză de lipsă, pardon. Cică se observă cu ochiul liber o tendinţă preferenţială către fructe, în defavoarea ciocolatei, aici pe blog. Şi nu este adevărat, vă jur! Nu lipsa ciocolatei este problema, ci lipsa fotografiilor adecvate cu prăjiturile sau torturile de ciocolată pe care le-am făcut în trecut.
Cu toate că nici acum nu deţin super poze cu super prăjituri de ciocolată, îmi asum riscul şi vă prezint ceva mai slab şi sper să fiu salvată de reţetă. Pentru că da, pot să vă spun şi sunt susţinută de multe mărturii, că aceastp prăjitură cu ciocolată este cea mai delicioasă de pe planeta asta. Nu este grea şi untoasă ca amandina, nu este amăruie ca joffre, nu este dulce să leşini şi nici nu este foarte aromată ca să acopere gustul ciocolatei. Este pur şi simplu ciocolată... pe blat de cacao însiropat cu brandy şi cappuccino, glazură evident tot de ciocolată... şi ca să rupem monotonia de maro roşcat, am ornat cu fulgi de ciocolată albă.
Ah, creează dependenţă... însă dacă este asezonată cu 50 de abdomene de două ori pe zi şi 15 minute pe bicicletă... nu apar efecte secundare.
În poze avem echivalentul a 2 kilograme.
Se poate constitui şi în tort, de orice greutate și dimensiune.

No comments:

Post a Comment